Lenntech Waterbehandeling en luchtbehandeling Lenntech Waterbehandeling en luchtbehandeling

Water noodvoorziening

Water noodvoorzieningen

Kiest u hieronder het type noodwatervoorziening waarover u meer informatie wilt:

Filterinstallatie voor de productie van drinkwater uit oppervlaktewater

 

Installatie voor zeewaterontzilting voor de productie van drinkwater

 

 

Lenntech biedt drinkwatersystemen ondergebracht in containers of gemonteerd op aanhangwagens. Met deze flexibel inzetbare systemen is het mogelijk om snel ter plaatse te zijn en water te produceren in de meest afgelegen locaties.

 

Lenntech zet zich graag in om het werk van NGO* hulpverleners te vergemakkelijken wanneer zij zorg verleden bij natuurrampen of andere noodsituaties.

 

De compacte en vervoerbare systemen zijn gemaakt voor betrouwbaarheid en eenvoudige installatie. Zij kunnen worden uitgerust met een dieselgenerator zodat ze hun eigen stroomvoorziening hebben.

 

Hoewel de systemen eenvoudig genoeg zijn om te worden opgestart en onderhouden door plaatselijke bewoners, levert Lenntech dit ook als complete aanbieding.

 

Het behandelde water wordt gedesinfecteerd en een kleine hoeveelheid chloor zal in het water achterblijven, om het ook daarna nog te beschermen tegen biologische verontreiniging wanneer het via leidingen of flessen wordt verspreid. Lenntech kan ook mobiele (inklapbare) voorraadtanks leveren en pompen voor het transport van het schone water.

 

 

*NGO = Niet-gouvernementele organisatie zoals: VN, Rode Kruis, Oxfam, Unicef, Global Water, CARE, Artsen zonder grenzen, Caritas, Doctors of the world, Catholic Relief Services

Over Lenntech

Lenntech BV
Distributieweg 3
2645 EG Delfgauw

tel: +31 152 755 703
fax: +31 152 616 289
e-mail: info@lenntech.com


Copyright © 1998-2018 Lenntech B.V. All rights reserved