Lenntech Waterbehandeling en luchtbehandeling Lenntech Waterbehandeling en luchtbehandeling

Services & Diensten

Lenntech provides several services.

Laboratorium testen

Pilot units

Wanneer op zich zelf staand-onderzoek nodig is, kunnen we onze bestaande mini systemen gebruiken of een nieuwe bouwen welke past bij uw project specificaties. Pilot tests worden gestart door een Lenntech technicus en een begeleider vanuit ons hoofdkantoor.

Onderhoud

We kunnen elke onderhouds taak verwerken aan elke waterzuivering technologie binnen ons leveringsprogramma. U kunt ook bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw oude apparatuur

Membranen
CIP systemen

ClO2 dosing systemen

Ionen wisseling
Water ontharders
Ozone systemen
UV systemen

Verhuurbare units

Probleemoplossing

Inspectie & Optimalisatie

Installeren

Wij begeleiden de installatie en de Commissie van de apparatuur die wij leveren, op verzoek van de klant. Technicus en / of engineers kunnen over de hele wereld voor het opzetten van uw installatie worden gebruikt.

Consulting

Lenntech gespecialiseerde ingenieurs on-site consulting, het uitvoeren van on-site analyse en veldtest op de vraag, waar ook ter wereld.

Training

Lenntech gespecialiseerde technicus of ingenieurs technische opleiding of algemene vakken, in onze faciliteiten of in het veld.

Contact Lenntech voor elke vorm van waterzuiveringsinstallaties onderhoud, onze specialisten onderhoud over de hele wereld.

Over Lenntech

Lenntech BV
Distributieweg 3
2645 EG Delfgauw

tel: +31 152 755 703
fax: +31 152 616 289
e-mail: info@lenntech.com


Copyright © 1998-2018 Lenntech B.V. All rights reserved